FITNESS-SUNDAY


FITNESS-
SUNDAY

3 квітня 2011 року 

Fitness-Sunday – це стрімка спокуса відчуття свободи, яке неможливо спинити! Це подих справжнього життя, вибух сонячної енергії і в той самий час – затишна дружня атмосфера теплоти – саме це чекає на тих, хто приєднається до нашого заходу.

Спорт – чи корисно це? Практично кожна людина відповість «так»! Телебачення та радіо, газети і журнали, інтернет та інші засоби масової інформації повідомляють про всі переваги спорту.

І багато хто говорить собі: «Все, завтра я почну займатися спортом». Біжуть до магазину, витрачають кошти на спортивне знаряддя, однак так нічого і не роблять. Потрібно усвідомлювати, що спорт – це приємно та корисно, і не можна відкладати його на завтрашній день.

Здоровий спосіб життя – це сучасно. А всі ми  бажаємо бути сучасними. Фітнес – це ідеальний вид спорту для тих, хто не збирається підніматись на вершину спортивного Олімпу, але і зацікавлений підтримувати організм у відмінній спортивній формі.

Саме для цього Київська Фітнес Спілка разом із ВМГО «Всеукраїнська Асамблея Молоді» та Студентським Парламентом Київського національного університету імені Тараса Шевченко вирішили проводити Fitness-Sundays. Ми хочемо допомогти населенню нашого міста (а далі – й інших великих міст України) стати здоровішими, активнішими та більш життєрадісними шляхом проведення фітнес-тренувань кожної неділі о 14.00 з провідними майстрами спорту в галузі фітнесу під музику – три тренування по 30 хвилин.

Ми переконані, що це сприятиме тому, аби населення нашого міста, особливо молодь долучилася до культури спорту і здорового способу  життя, позбулася шкідливих звичок.

Ми просимо Вас підтримати нас у проведенні даного заходу!

Адже, проведення даних заходів є неоціненним вкладом у розвиток майбутнього здорового покоління нашої держави.